Salva Racero | Vaig
482
page-template-default,page,page-id-482,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,transparent_content,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

JO HI VAIG,
I TU?

 

Vaig és la filosofia del projecte musical de Salva Racero en essència, un himne a la vida, emocions cosides en format cançó. El single que presenta el disc esdevé, en aquest sentit, tota una declaració d’intencions, sinceritat i energia positiva, molta energia positiva. És una invitació per acompanyar el jo en un viatge musicat que, just en aquest precís moment, ha decidit emprendre. No ens cal preguntar-li on va, hi confiem, perquè des del primer acord que una sintonia-lligam ens empeny, amb entusiasme, a endinsar-nos en el seu univers musical i musicat. Impulsat per un desig i acompanyat per una llum que l’encega (en ambdós sentits de la paraula) i que, alhora, l’esperona a fer realitat aquest somni, ens estén la mà per viatjar plegats amb un somriure als llavis. Des de la presa de consciència de l’individu —l’entusiasme vital que proporciona ordenar el caos— es convida el tu i el vosaltres, l’oient i la col·lectivitat, a fer camí i, sobretot, a assaborir-lo, aquest camí, a cada pas.

 

El ritme d’aquest camí ve marcat pels paràmetres de la força, el positivisme i la llibertat. A qui no li agrada viatjar amb bona companyia i en llibertat cap a una destinació somniada? En certa manera, el viatger ens posa el mirall per tal que ens hi veiem reflectits i ens convertim, així, en el seu alter ego. Per això ens coneix tan bé, sap el que som i el que volem. I és que els somnis, si són compartits, ens fan més forts i ens permeten superar obstacles i pors, oi? Accedim, doncs, a la invitació de fer camí plegats i alliberats de llast per viatjar en la mateixa direcció, empesos per una mateixa energia, que ens fa vibrar a ritme de rock sintònic. Som-hi?