Salva Racero | 393: 3 VINS 9 CANÇONS 3 MOMENTS
385
page-template-default,page,page-id-385,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,transparent_content,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

393: 3 VINS 9 CANÇONS 3 MOMENTS

Portem el tast i la música a un altre nivell, tot enriquint l'experiència gustativa amb una experiència auditiva. Per què hauríem de limitar els nostres sentits?

Viatgem junts en aquesta
nova experiència sensitiva?

 

En un maridatge convencional hom gaudeix de la combinació del sabor de cada vi amb cada menjar. En un maridatge musical, el gust dels vins es combina amb les sensacions i emocions de les cançons que els acompanyen. Fusió de sentits en estat pur.

 

Perquè la música i el vi són germans a l’hora de transportar-nos cap un viatge de records i emocions. Tots dos tenen els seus moments únics que queden gravats al nostre subconscient, postals emocionals viscudes. Tots dos tenen un gust especial proporcionat per la terra on han crescut i on s’han transformat. Ambdós tenen riquesa de varietats per a cada ocasió, per a cada estat d’ànim, fins i tot per a cada etapa de la vida.

 

I maridem el vi amb diferents disciplines musicals i artístiques. Alguns vins i algunes cançons són frescos i desenfadats, alegres i despreocupats. D’altres són intensos i profunds. Cada vi té el seu moment i la seva emoció associada, igual que els té cada cançó.

 

El Maridatge Musical, doncs, és un espectacle en què els vins i la música en directe es busquen i es troben en sintonia, on l’espectador es transporta a un món de sensacions, emocions i records que no només es perceben a l’oïda o al paladar… sinó en una perfecta fusió de tots dos alhora.

Descarrega el dossier 393
Vols veure com preparem els maridatges musicals
Venta d’entrades

Contractació: Pep Garcia 938770808 – 629742666